ART-RASVJETA (GENERAL)

Allrestaurants - ART-RASVJETA - Zagreb, CROATIA

Address: Ozaljska 7, 10000 Zagreb, CROATIA
Phone: +38513697901 Mobile: * Fax: *
Website: http://art-rasvjeta.hr Email: *

Na hrvatskom tržištu postojimo već dvadeset godina. Prvi smo salon otvorili 1991. godine na Zagrebačkom Velesajmu. Tada smo u svojoj ponudi uz rasvjetna tijela imali i namještaj.
Međutim, s vremenom smo se orijentirali samo na rasvjetu i u tom se smjeru dalje specijalizirali. Godine 1999. preselili smo na novu, današnju lokaciju u Ozaljsku ulicu 75. U međuvremenu smo otvorili još dva izložbeno-prodajna salona (Savska 94, Tratinska 37 i Maksimirska 79) te smo svoju cjelokupnu ponudu upotpunili elektromaterijalom i profesionalnom rasvjetom. Maksimirska 79 Danas smo jedna od vodećih tvrtki na našem tržištu koja se bavi rasvjetnim tijelima i elektromaterijalom (prekidači,utičnice i kablovi).
U salonima Art-rasvjete možete pronaći rasvjetu za vanjsku (eksterijeri) i unutarnje (interijeri) uređenje privatnih i poslovnih prostora. Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu.

Dizajnu je prilagođen i odabir materijala, pa se kod nas mogu naći izvedbe od kristala, stakla ili materijala nove tehnološke obrade u kombinacijama s drvom, plastikom, mesingom, niklom ...
Svoju ponudu Art-rasvjeta upotpunjuje i elektromaterijalom. Kod nas tako možete pronaći utičnice (utičnica ili priključnice), prekidače (prekidač), utikače (utikač ili utikači), produžne kablove (produžni kabel), elektrokablove i sve ostalo što je potrebno za postavljanje elektroinstalacija.

Allrestaurants - ART-RASVJETA - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - ART-RASVJETA - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - ART-RASVJETA - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - ART-RASVJETA - Zagreb, CROATIA Allrestaurants - ART-RASVJETA - Zagreb, CROATIA
x
X