SIDNEJ ALBANIA (GENERAL)

Allrestaurants - SIDNEJ ALBANIA - Berat, ALBANIA

Address: Lagja Kombinat, Berat, ALBANIA
Phone: +355692095883 Mobile: * Fax: *
Website: http://sidnejalbania.com Email: *

Kompania është e vendosur në zemër të Beratit ne një mjedis të virgjër larg ndotjes dhe smogut, në një peizazh harmonik, ku përbërësit themelore te produkteve tona rriten në mesin e peisazhit natyror dhe gjithe ngjyra. Të gjitha materialet e freskëta janë trajtuar me metoda tradicionale, të përpunuara menjëherë pas mbledhjes dhe të paketuara duke përdorur makineri moderne, për të siguruar cilësinë autentike dhe unike.

Allrestaurants - SIDNEJ ALBANIA - Berat, ALBANIA Allrestaurants - SIDNEJ ALBANIA - Berat, ALBANIA Allrestaurants - SIDNEJ ALBANIA - Berat, ALBANIA Allrestaurants - SIDNEJ ALBANIA - Berat, ALBANIA Allrestaurants - SIDNEJ ALBANIA - Berat, ALBANIA
x
X